31 Temmuz 2013 Çarşamba

Kılıçdaroğlu ile sandıkta görüşeceğiz

Dün akşam bir televizyon programına katılan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce yaptığı özel yetkili mahkemeler demokraside olmaz.Bu mahkemelerin verdiği kararlara uymak doğru değildir.UEFA ya sesleniyorum,bu kararla siz Türk futbolunu karalayamazsınız Türkiye'de siz demokrasinin olmadığını bilmiyormusunuz;demişti. CHP genel baskanın bu sözlerine karşılık Hacıosmanoğlu


Bu ülkede bağımsız yargı olmadığını, UEFA'nın yanlış karar verdiğini, bu takımlara bu şekilde ceza veremeyeceğini söylüyor. Ortaya atıp savunduğunuz Beşiktaş'ı onun dışında tutuyorum. Trabzonspor'un kirli eller sayesinde şampiyonluğu elinden alınmıştır. Trabzonspor halkın takımı değil mi? Fenerbahçe'nin çok seyircisi var oy kullanacak onun kaygısını taşıyorsunuz da bu ülkede Trabzonspor'un milyonlarca taraftarı var. Ve bu ülkede namuslu futbol paydaşları var. Trabzon'lu olmayıpta Trabzonspor'a destek verenlerde var onları hiç hesaba katmıyorsunuz. Bir tarafta halkın takımı Trabzonspor var diğer tarafta halkın çıkarları uğruna camialarını kullanan kirli insanlar var. Bugün futbolun patronu ( UEFA), 'yanlış yaptınız hakkı sahibine teslim edin' diyor, buna saygı duymak lazım. Eğer oy kaygınız varsa Trabzonsporsevdalıları sandık önünüze geldiğinde hesabını soracaktır.

TRABZONSPOR''U RUM TAKIMIYLA MI EŞDEĞER TUTUYORSUNUZ?

Bu ülkenin başbakanı 'kurumlarla özel kişileri ayrı tutacaksın' diyor, ama öteki tarafta bu ülkeye yönetmeye aday muhalefet liderleri direk müdahale ediyor. UEFA'ya hakaret ediyor, emniyet mensuplarına hakaret ediyor, savcılara ve hakimlere hakaret ediyor. Niye ' Trabzonspor'un haklılığını ortaya çıkardınız' diye. Ben de diyorumki; siz bu ülkeye yönetmeye talipsiniz ama Trabzonspor takımını bir Rum takımıyla mı eşdeğer tutuyorsunuz? Yabancı bir takım mı bu? Trabzonspor'un şampiyonluğu çalınmış belgelerle ortada. Burada siz bunun cezasının verilmesini sağlamıyorsunuz ve UEFA cezasını veriyorUEFA'ya da bağırıyorsunuz. O zaman 6222 sayılı yasayı neden çıkardınız? Suçlular yakalandıktan sonra muhalefet edenlerden dolayı yasayı değiştirdiniz. Bütün partilerin grup başkanları bir araya geldiniz sanki bu memlekette hiç iş kalmamış gibi. İvedelikle bir araya gelip çıkardınız onu, bu memleketin çok daha önemli meseleleri var. Onda da bir araya gelin ozaman. Hak yiyenler suç üstü yakalanmış, dünyanın hiç biryerinde böyle birşey göremezsiniz. Yasa çıkarıp 6 ay sonra failleri yakalanıp ceza almasınlar diye yasayı değiştiren bir ülke daha göremezsiniz. Başbakana bağlıcaksınız olayı ama muhalefet lideri olarak niye karşı çıkmadınız olaya." Sandıkta hesabı sorulacak dedi..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder